Saturday, March 21, 2009

A......HHHHHHHHHH .....

Aha...jgn pikir pasal bende lain...post ni berkisarkan tentang aku beras lega bila progression blog dah di check oleh PM kamil...fuh lega..tu la die x memasal tetibe aku leh amik cite dari blog org len ltk kat blog aku...ye la mane x?? class IM ari khaimis aritu PM masuk n cakap die bagi 30 min tuk update blog bg yg x update...hmm pelagi dgn langkah berlari lah ktworg mengupdatekan blog ktworg...satu class dah mcm setiausaha bergaji plak ari tuh...menaip pe yang terkeluar di benak pikiran...perah otak walaupun x idea yang bakal keluar, jadi la cam aku ciplak post dr surat khabar UTUSAN..hehehehe...tp nasib lah topic post tuh cam best n bagi pengajaran kat aku....kira sape yang bace pun leh membuatkan hati memasing tersentuh...huhuhuuhu....pasni nak sambung ngan walking blog aku...so ma followers lets walking ya....

"BERPIJAKLAH DI BUMI YANG NYATA"

5 comments:

  1. salam,
    hmmm patut lea tetibe letak crt pasal adiq Haziq kite tu..
    hihiiii~
    entry sy yg lps2 kan ade...
    mane yang ade tanda tgn "ANDEH" warna biru ending entry tu cut and paste aje lea...tak ape...
    tu entry yg sy tulis sendiri. Yang cut and paste sume sy letak sumber dari mane sy dpt di setiap akhir post tu. Takut ditahan dibawah Akta Hasutan 1948, Akta blogger atau Akta Hak Cipta Terpelihara ...
    Bahaya ekceli blog ni..
    silap2 wartawan, or sape2 yang berkenaan tgk...and notice smthg wrong kat blog kiter...
    sampai ley d tahan tahap I.S.A taw...
    huhuuu~
    Sbb tu komentar each of my entry pown sy tapis...mane yg sesuai aje sy "lepaskan" if tak, silap2 jadi kes yang sedang hangat sekarang ni di Perak. Beberapa org di tahan kerana memberi komentar dlm 1 laman blog dengan tujuan hina Sultan Perak...

    wallahu a'lam...

    p/s: krm slm PM Kamil and gtaw die suh jenguk2 blog sy and bagi komentar...
    huhuuuu~
    janji taw!!


    -Andeh-

    ReplyDelete
  2. lor x leh janji r joe...x bape ngam ngan ye sbnyer....huhuhuh...
    neway tq 4 the info dude....
    sgt panjang lebar...

    ReplyDelete
  3. owwhhh~
    ok..tak ape...
    mm ala...sje je kongsi ape yg taw..
    smg memberi manfaat...
    hihiiii~

    -Andeh-

    ReplyDelete
  4. hafeezzzzzzz...huhuhu..sgt ceria blog kamu..huhuhuu...
    jgn lupe singgah blog aku nnt..
    http://nisamir.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. boleh pulak copy and paster yer.. =)

    ReplyDelete